collage_object

Hur går en lägenhets-renovering till?

1. Du beställer ett prisförslag

Du beskriver vad du vill göra, vilka önskemål du har och hur omfattande din ombyggnad ska vara. Beställ ditt prisförslag här och skicka till oss. Fråga oss gärna om råd och tips.

 

2. Vi tar fram din offert

Utifrån din arbetsbeskrivning tar vi kontakt med entreprenörer och går igenom dina önskemål . De lämnar därefter en offert på ombyggnaden.

Om du inte vill genomföra arbetet debiterar våra lokala entreprenören 500 THB för sitt offert arbete.

 

3. Vi finjusterar gemensamt

Ofta behöver vi ytterligare svar från dig efter att byggföretaget har sett ditt hem. Efter att sådana frågetecken har rätats ut får du en justerad offert att ta ställning till.

Badrum i Royal Rayong efter renovering

 

Vilka villkor och förutsättningar gäller?

 

Generellt

Tillägg och ändringar under arbetets gång accepteras inte.

 

Pris och debitering

  • Beställt arbete påbörjas när betalning redovisats vårt konto.
  • Slutligt pris kan variera då vissa moment kan visa sig vara lättare eller svårare än beräknat efter att arbetet har påbörjats. Maximalt tillåten avvikelse är 10%.
  • Kostnader för resor och tid för vår personal debiteras med 400 THB/timme för att täcka dessa kostnader. Tidsåtgången kommer att redovisas för dig efter renoveringen. Maximalt 20 timmar kan debiteras utan godkännande från dig.
Köksutrymme i Rayong Condochain efter renovering
Nyrenoverat kök i Rayong Condochain
Badrum i Royal Rayong före renovering

 

4. Du bestämmer dig

När du beslutat dig för att starta ombyggnaden skickar vi ett mail med en sammanställning av vad som ska göras samt kostnaden. När den har bekräftats så vet vi att vi förstått

varandra.

 

5. Du skickar betalningsmedel

Innan start ska du skicka betalning för ombyggnaden till vårt klientmedelskonto. Utbetalning till byggföretaget sker stegvis vartefter arbetet fortskrider.
Vi uppdaterar dig löpande med fotografier under arbetets gång.

 

6. Slutbesiktning

När arbetet är klart sker slutbesiktning Om du är på plats gör vi den tillsammans.

Köksutrymme i Rayong Condochain före renovering

 

Utförande

  • Vi kan inte hjälpa dig med exakta val. Beskriv så utförligt du kan de nyanser, färgtoner och den känsla som du vill ha i ditt hem. Regionalt är också utbudet relativt begränsat.
  • Material och utrustningsval styr till stor del slutpriset. Fundera över vilken nivå du vill lägga dig på och fråga gärna oss. Vi vet vad som är billigt och dyrt i Thailand.
  • Offerter innehållande kakel och klinkers baseras på ett pris om 200 baht/kvm. Önskar du dyrare och mer exklusiva material tillkommer den merkostnaden.
  • Förvänta dig inte ett resultat enligt bra svensk standard. Det vi lovar är att ombyggnaden håller god thailändsk nivå. Om du är osäker på vad det betyder, kontakta oss.

Kontakta oss gärna om du har frågor om renoveringar.